Gyártó: Liberon
Cikkszám: 564
Súly: 0.60 kg
Elérhető: Raktáron
4.990 Ft
Nettó ár: 3.930 Ft

Lehetséges választások

Kérdése van?

Csomagsúly

Szállítási díj

0-3

kg

1 490 HUF

3-5

kg

1 590 HUF

5-10

kg

1 690 HUF

10-15

kg

1 990 HUF

15-20

kg

2 200 HUF

20-30

kg

2 600 HUF

30-40

kg

3 100 HUF

40-50

kg

3 500 HUF


50 000 Ft feletti bruttó megrendelés esetén a szállítási díj költségét a Nagart Kft. átvállalja.

A megrendelt termékek átvételére előre egyeztetett idő pontban személyesen is lehetőség van. Kérjük megrendeléskor ezt jelezze számunkra.


Szállítás

Az áruk szállítási címre történő szállítását a Nagart Kft.-vel szerződött Szállító cégek (továbbiakban Szállító) végzik 2-7 napos határidővel. Az áru kiszállítására a Nagart Kft. és a Szállító között létrejött szállítási szerződés feltételei vonatkoznak.

A szállítási díjaink bruttó díjak mely tartalmazza a csomagolás költségeit is.

A szállítás várható időpontjáról a Nagart Kft. a Vásárlót a megrendelést követően elektronikus levélben, vagy telefonon értesíti.

A teljesítés a Vásárló által történő szállítási címre történő kiszállítással, és annak a Vásárló vagy megbízottja részére történő átadással történik. A kárveszély az átadással száll át a Vásárlóra.

Tájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat, hogy a házhoz szállítás minden esetben a rendelés során megadott házszámig történő sérülésmentes kiszállításra vonatkozik. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudjuk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a Szállító levélen rögzítésre kerül. Az ilyen esetekből fakadó kellemetlenség elkerülése végett kérjük, hogy a csomag tartalmát épségét még a kézbesítő jelenlétében szíveskedjenek ellenőrizni!

Antik alapozó pác, folyékony spiritusz alapú, Liberon termék

karcálló használatra kész spirituszpác.

a következő színárnyalatokban elérhető:

Világos tölgy
Tölgy közép
Tölgy sötét
Dió
Cseresznye sötét
Mahagóni
Paliszander
Wenge

Termékleírás: Az antik alapozó pác egy karcálló, használatra kész spiritusz bázisú rusztikus pác.

Felhasználási terület: Kifejezetten kemény fákhoz, beltéri felhasználásra. 

Felhasználása: A fát alaposan tisztítsuk meg és pormentesítsük. Legjobb átcsiszolni előtte. Használat előtt a doboz tartalmát jól rázzuk fel. A pácot egy ecsettel, vagy rongy segítségével vigyük fel a felületre, vagy amennyiben más hatást akarunk elérni, úgy szivaccsal dolgozzunk. Az anyagot gyorsan dolgozzuk be az felületbe mert viszonylag gyorsan szárad. A felhordás után egy pác nedves ronggyal egyenletesen töröljük át, hogy a teljes felületen egyenletesen legyen eloszlatva a felhordott pác. Használat előtt mindenképpen végezzünk egy próbát a fa felületén.

Száradás: ca. 45 perc

Szerszám tisztítás: spiritusz

Kiadósság:  0,5 L = 10 m2

Profi-Tipp

Egy intenzívebb színtónus eléréséhez a folyamatot megismételhetjük ill. egy rézsörtéjű kefével a fa pórusait még jobban megnyithatjuk. Száradás után a felületet lakkal, olajjal, viasszal kezelhetjük.

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!