Gyártó: BAO
Cikkszám: 305
Súly: 0.30 kg
Elérhető: 5-7 munkanap
3.190 Ft
Nettó ár: 2.510 Ft

Lehetséges választások

Kérdése van?

Csomagsúly Szállítási díj
0-3 kg 1 900 HUF
3-5 kg 2 200 HUF
5-10 kg 2 400 HUF
10-15 kg 2 700 HUF
15-20 kg 3 100 HUF
20-30 kg  3 800 HUF
30-40 kg 4 500 HUF
40-50 kg 5 100 HUF

50 000 Ft feletti bruttó megrendelés esetén a szállítási díj költségét a Nagart Kft. átvállalja.

A megrendelt termékek átvételére előre egyeztetett idő pontban személyesen is lehetőség van. Kérjük megrendeléskor ezt jelezze számunkra.

Szállítás

Az áruk szállítási címre történő szállítását a Nagart Kft.-vel szerződött Szállító cégek (továbbiakban Szállító) végzik 2-7 napos határidővel. Az áru kiszállítására a Nagart Kft. és a Szállító között létrejött szállítási szerződés feltételei vonatkoznak.
A szállítási díjaink bruttó díjak mely tartalmazza a csomagolás költségeit is.

A szállítás várható időpontjáról a Nagart Kft. a Vásárlót a megrendelést követően elektronikus levélben, vagy telefonon értesíti.

A teljesítés a Vásárló által történő szállítási címre történő kiszállítással, és annak a Vásárló vagy megbízottja részére történő átadással történik. A kárveszély az átadással száll át a Vásárlóra.
Tájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat, hogy a házhoz szállítás minden esetben a rendelés során megadott házszámig történő sérülésmentes kiszállításra vonatkozik. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudjuk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a Szállító levélen rögzítésre kerül. Az ilyen esetekből fakadó kellemetlenség elkerülése végett kérjük, hogy a csomag tartalmát épségét még a kézbesítő jelenlétében szíveskedjenek ellenőrizni!

Baolit 2K spachtel, Polyester bázisú, fehér

 

Fa és műanyagfelületeken található hibák kijavítására amelyek önmagukban is nagy terhelésnek vannak kitéve (bútor, ajtó, padló, ablak, szegélyek) bel- és kültérben egyaránt. A javított felületeket mind típusú lakkal, festékkel átvonható. Első használat során teszteljük a felületen a felhordhatóságát.

Használata:  a javítandó felületnek tisztának, zsír- és pormentesnek kell lennie.  A szükséges mennyiségű anyagot  2 % katalizátorral alaposan keverjük el és a kötési idő kb. 4 - 5 perc alatt dolgozzuk fel. 30 perc keményedés után át csiszolható nedvesen vagy szárazon is.

 

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!