Gyártó: Borma
Cikkszám: 419
Súly: 0.60 kg
Elérhető: Raktáron
4.490 Ft
Nettó ár: 3.535 Ft

Lehetséges választások

Kérdése van?

Csomagsúly

Szállítási díj

0-3

kg

1 490 HUF

3-5

kg

1 590 HUF

5-10

kg

1 690 HUF

10-15

kg

1 990 HUF

15-20

kg

2 200 HUF

20-30

kg

2 600 HUF

30-40

kg

3 100 HUF

40-50

kg

3 500 HUF


50 000 Ft feletti bruttó megrendelés esetén a szállítási díj költségét a Nagart Kft. átvállalja.

A megrendelt termékek átvételére előre egyeztetett idő pontban személyesen is lehetőség van. Kérjük megrendeléskor ezt jelezze számunkra.


Szállítás

Az áruk szállítási címre történő szállítását a Nagart Kft.-vel szerződött Szállító cégek (továbbiakban Szállító) végzik 2-7 napos határidővel. Az áru kiszállítására a Nagart Kft. és a Szállító között létrejött szállítási szerződés feltételei vonatkoznak.

A szállítási díjaink bruttó díjak mely tartalmazza a csomagolás költségeit is.

A szállítás várható időpontjáról a Nagart Kft. a Vásárlót a megrendelést követően elektronikus levélben, vagy telefonon értesíti.

A teljesítés a Vásárló által történő szállítási címre történő kiszállítással, és annak a Vásárló vagy megbízottja részére történő átadással történik. A kárveszély az átadással száll át a Vásárlóra.

Tájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat, hogy a házhoz szállítás minden esetben a rendelés során megadott házszámig történő sérülésmentes kiszállításra vonatkozik. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudjuk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a Szállító levélen rögzítésre kerül. Az ilyen esetekből fakadó kellemetlenség elkerülése végett kérjük, hogy a csomag tartalmát épségét még a kézbesítő jelenlétében szíveskedjenek ellenőrizni!

Restauráló olaj, Borma termék - 500 ml/1000 ml

 

Speciális termék antik bútorokhoz, éppúgy mint minden típusú fához beltérben.

Az értékes olajok hatékony és tartós védelmet biztosítanak valamint megújult szépséget garantálnak minden fa felületnek.

Kiváló ápolást, védelmet biztosít foltok, karcolások és elhasználódás nyomai ellen.

Négy változatban elérhető:

Világos szín - világos fákhoz

Közép szín - közép színű fákhoz

Sötét szín - sötét fákhoz.

Mahagóni

Használata:

Egy rongy vagy egy ecset segítségével vigyük fel a tiszta felületre. Szívóképesség és szobahőmérséklettől függően hagyjuk 15 - 30 percen keresztül felszívódni. A hátramaradt olajat egy rongy segítségével távolítsuk el és lágyan polírozzuk át.

 

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!