Gyártó: Egyéb
Cikkszám: 216
Súly: 0.11 kg
Elérhető: 5-7 munkanap
1.990 Ft
Nettó ár: 1.565 Ft

Lehetséges választások

Kérdése van?

Csomagsúly

Szállítási díj

0-3

kg

1 490 HUF

3-5

kg

1 590 HUF

5-10

kg

1 690 HUF

10-15

kg

1 990 HUF

15-20

kg

2 200 HUF

20-30

kg

2 600 HUF

30-40

kg

3 100 HUF

40-50

kg

3 500 HUF


50 000 Ft feletti bruttó megrendelés esetén a szállítási díj költségét a Nagart Kft. átvállalja.

A megrendelt termékek átvételére előre egyeztetett idő pontban személyesen is lehetőség van. Kérjük megrendeléskor ezt jelezze számunkra.


Szállítás

Az áruk szállítási címre történő szállítását a Nagart Kft.-vel szerződött Szállító cégek (továbbiakban Szállító) végzik 2-7 napos határidővel. Az áru kiszállítására a Nagart Kft. és a Szállító között létrejött szállítási szerződés feltételei vonatkoznak.

A szállítási díjaink bruttó díjak mely tartalmazza a csomagolás költségeit is.

A szállítás várható időpontjáról a Nagart Kft. a Vásárlót a megrendelést követően elektronikus levélben, vagy telefonon értesíti.

A teljesítés a Vásárló által történő szállítási címre történő kiszállítással, és annak a Vásárló vagy megbízottja részére történő átadással történik. A kárveszély az átadással száll át a Vásárlóra.

Tájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat, hogy a házhoz szállítás minden esetben a rendelés során megadott házszámig történő sérülésmentes kiszállításra vonatkozik. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudjuk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a Szállító levélen rögzítésre kerül. Az ilyen esetekből fakadó kellemetlenség elkerülése végett kérjük, hogy a csomag tartalmát épségét még a kézbesítő jelenlétében szíveskedjenek ellenőrizni!

Carnauba viasz,

Világos sárga pikkelyekből, elsőosztályú minőségben. Oldható többek között balzsam terpentinnel. 


A carnauba viasz egy természetes anyag, amely kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, és széles körű felhasználást biztosít a faipari restaurálás területén.

  1. Természetes Eredet és Környezetbarát Tulajdonságok: A carnauba viasz a Brazília őshonos carnauba pálma leveleiből nyert természetes viasz. Ez a környezetbarát alapanyag nemcsak fenntartható forrásból származik, hanem biológiailag lebomlik, így nem károsítja a környezetet.

  2. Kemény és Tartós Viasz: A carnauba viasz rendkívül kemény és tartós, így kiválóan alkalmas fafelületek kezelésére. Ez a tulajdonság lehetővé teszi, hogy a viasz mélyen behatoljon a fa pórusaiba, védelmet nyújtva és megőrizve annak szépségét és állapotát.

  3. Ragyogó Fény és Természetes Megjelenés: A carnauba viasz használata során a fafelületek gyönyörűen ragyognak, miközben megmarad a fa természetes megjelenése. Ezáltal a fa újra életre kel, és az eredeti szépségét mutatja.

  4. Védelem a Környezeti Hatásokkal Szemben: A carnauba viasz réteget képez a fafelületen, amely védelmet nyújt a nedvesség, a napfény és a szennyeződések ellen. Ez hosszú távon megőrzi a fa állapotát és csökkenti a kopását.

  5. Könnyű Felhasználás és Alkalmazás: A carnauba viaszt könnyen fel lehet vinni a fafelületekre, akár ecsettel, akár törlőkendővel. Nem igényel speciális felszereléseket vagy különleges szaktudást a használatához, így ideális otthoni és szakmai felhasználásra egyaránt.

  6. Széleskörű Felhasználási Területek: Bár a carnauba viaszt leggyakrabban autók fényezésére használják, számos más területen is alkalmazzák, köztük a faipari restaurálásban. A viasz ideális választás bútorok, parketták, fafaragások és egyéb faipari alkotások felújításához és védelméhez.

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!