Gyártó: Egyéb
Cikkszám: 1705
Súly: 0.15 kg
Elérhető: Raktáron
4.490 Ft
Nettó ár: 3.535 Ft

Kérdése van?

Csomagsúly

Szállítási díj

0-3

kg

1 490 HUF

3-5

kg

1 590 HUF

5-10

kg

1 690 HUF

10-15

kg

1 990 HUF

15-20

kg

2 200 HUF

20-30

kg

2 600 HUF

30-40

kg

3 100 HUF

40-50

kg

3 500 HUF


50 000 Ft feletti bruttó megrendelés esetén a szállítási díj költségét a Nagart Kft. átvállalja.

A megrendelt termékek átvételére előre egyeztetett idő pontban személyesen is lehetőség van. Kérjük megrendeléskor ezt jelezze számunkra.


Szállítás

Az áruk szállítási címre történő szállítását a Nagart Kft.-vel szerződött Szállító cégek (továbbiakban Szállító) végzik 2-7 napos határidővel. Az áru kiszállítására a Nagart Kft. és a Szállító között létrejött szállítási szerződés feltételei vonatkoznak.

A szállítási díjaink bruttó díjak mely tartalmazza a csomagolás költségeit is.

A szállítás várható időpontjáról a Nagart Kft. a Vásárlót a megrendelést követően elektronikus levélben, vagy telefonon értesíti.

A teljesítés a Vásárló által történő szállítási címre történő kiszállítással, és annak a Vásárló vagy megbízottja részére történő átadással történik. A kárveszély az átadással száll át a Vásárlóra.

Tájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat, hogy a házhoz szállítás minden esetben a rendelés során megadott házszámig történő sérülésmentes kiszállításra vonatkozik. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudjuk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a Szállító levélen rögzítésre kerül. Az ilyen esetekből fakadó kellemetlenség elkerülése végett kérjük, hogy a csomag tartalmát épségét még a kézbesítő jelenlétében szíveskedjenek ellenőrizni!

Phöbus A - felfrrisítő anyag, Schmincke termék - 60 ml

Ez a termék hasonló mint egy védő lakk eltávolító szer, nagy hatékonyságú anyagok segítségével felfrissíti a repedezett és homályos olajfestékrétegeket. Egy kevés mennyiséget egy puha, de nem rojtosodó rongy segítségével a képfelületére bedörzsöljük, amíg az eredeti tisztaságot nem érjük el, majd terpentinolajjal alaposan ismét eltávolítjuk. A szükséges ható idő a festékrétegek keménységétől függ. Alapvetően itt is igaz a tétel: a lehető legrövidebb ideig használjuk. Végezzünk tesztet használat előtt. Miután a festékrétegek ismét megkeményedtek (néhány hét), egy utókezelést adhatunk egy védő lakk segítségével.

Tartalmaz: éterolajat, paraffinolajat, lakkbenzint.

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!