Gyártó: Liberon
Cikkszám: 560
Súly: 0.30 kg
Elérhető: Raktáron
6.490 Ft
Nettó ár: 5.110 Ft

Kérdése van?

Csomagsúly Szállítási díj
0-3 kg 1 900 HUF
3-5 kg 2 200 HUF
5-10 kg 2 400 HUF
10-15 kg 2 700 HUF
15-20 kg 3 100 HUF
20-30 kg  3 800 HUF
30-40 kg 4 500 HUF
40-50 kg 5 100 HUF

50 000 Ft feletti bruttó megrendelés esetén a szállítási díj költségét a Nagart Kft. átvállalja.

A megrendelt termékek átvételére előre egyeztetett idő pontban személyesen is lehetőség van. Kérjük megrendeléskor ezt jelezze számunkra.

Szállítás

Az áruk szállítási címre történő szállítását a Nagart Kft.-vel szerződött Szállító cégek (továbbiakban Szállító) végzik 2-7 napos határidővel. Az áru kiszállítására a Nagart Kft. és a Szállító között létrejött szállítási szerződés feltételei vonatkoznak.
A szállítási díjaink bruttó díjak mely tartalmazza a csomagolás költségeit is.

A szállítás várható időpontjáról a Nagart Kft. a Vásárlót a megrendelést követően elektronikus levélben, vagy telefonon értesíti.

A teljesítés a Vásárló által történő szállítási címre történő kiszállítással, és annak a Vásárló vagy megbízottja részére történő átadással történik. A kárveszély az átadással száll át a Vásárlóra.
Tájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat, hogy a házhoz szállítás minden esetben a rendelés során megadott házszámig történő sérülésmentes kiszállításra vonatkozik. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudjuk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a Szállító levélen rögzítésre kerül. Az ilyen esetekből fakadó kellemetlenség elkerülése végett kérjük, hogy a csomag tartalmát épségét még a kézbesítő jelenlétében szíveskedjenek ellenőrizni!

Shellac átvonó, Liberon termék - 500 ml

 

Megszépíti és egy ragyogó patinás küllemet biztosít a fának

Termékleírás:

A Shellac átvonó egy felhasználásra kész anyag, sellakk felületek kialakításához.

Felhasználási terület:

Egy természetes anyag mely felfrissíti és és értékállóvá teszi az öreg és rusztikus bútorokat. Faborításokhoz, fafaragásokhoz, iparművészeti termékekhez, gerendákhoz éppúgy mint új fa felületek természetes patinásításához..

Felhasználás:

Hígítás nélkül használható. A fa akkor hordképes, ha tiszta-, por- és zsírmentes. Használat után jól zárjuk vissza és száraz fagymentes helyen tároljuk. Használat előtt mindenképpen érdemes egy próbát tenni a kezelendő felületen. Egy lágy ecsettel kezeletlen fa esetén 4-5 rétegben, félfrissítéshez 2-3 rétegben vigyük fel. figyelembe véve, hogy az egyes rétegek száradása 4-5 órát vesz igénybe. Száradás után finom acélgyapottal pl. 000 finomságúval érdemes felérdesíteni, majd pormentesíteni. minél több réteget viszünk fel annál ragyogóbb lesz a felülete.

Száradás:

4-5 óra után át kenhető

Kiadósság:

0,25 L = ca. 3-5 m2

 

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!