Gyártó: Osmo
Cikkszám: 1808
Súly: 0.80 kg
Elérhető: Raktáron
10.990 Ft
Nettó ár: 8.655 Ft

Kérdése van?

Csomagsúly

Szállítási díj

0-3

kg

1 490 HUF

3-5

kg

1 590 HUF

5-10

kg

1 690 HUF

10-15

kg

1 990 HUF

15-20

kg

2 200 HUF

20-30

kg

2 600 HUF

30-40

kg

3 100 HUF

40-50

kg

3 500 HUF


50 000 Ft feletti bruttó megrendelés esetén a szállítási díj költségét a Nagart Kft. átvállalja.

A megrendelt termékek átvételére előre egyeztetett idő pontban személyesen is lehetőség van. Kérjük megrendeléskor ezt jelezze számunkra.


Szállítás

Az áruk szállítási címre történő szállítását a Nagart Kft.-vel szerződött Szállító cégek (továbbiakban Szállító) végzik 2-7 napos határidővel. Az áru kiszállítására a Nagart Kft. és a Szállító között létrejött szállítási szerződés feltételei vonatkoznak.

A szállítási díjaink bruttó díjak mely tartalmazza a csomagolás költségeit is.

A szállítás várható időpontjáról a Nagart Kft. a Vásárlót a megrendelést követően elektronikus levélben, vagy telefonon értesíti.

A teljesítés a Vásárló által történő szállítási címre történő kiszállítással, és annak a Vásárló vagy megbízottja részére történő átadással történik. A kárveszély az átadással száll át a Vásárlóra.

Tájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat, hogy a házhoz szállítás minden esetben a rendelés során megadott házszámig történő sérülésmentes kiszállításra vonatkozik. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudjuk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a Szállító levélen rögzítésre kerül. Az ilyen esetekből fakadó kellemetlenség elkerülése végett kérjük, hogy a csomag tartalmát épségét még a kézbesítő jelenlétében szíveskedjenek ellenőrizni!

Fa Impregnáló WR, Osmo termék, színtelen - 750 ml

Kültérre ajánlott

Termékleírás:

Az Osmo Fa impregnáló WR egy színtelen kültéri favédőszer, hatékony megelőzőszer nővényi és állati eredetű kártevők ellen, mint pl.: kékség vagy egyéb fakártevők ellen. Összetétele a legújabb kutatásoknak megfelelően lett kifejlesztve.  Csökkenti a fa kiszáradását. Felhasználás során gyenge illatú, száradás után pedig teljesen szagmentes.

Felhasználási terület:

Kültéri, mérettartó, vagy vetemedő faszerkezetek védelmére (pl.: ablakok, redőnyök, ajtók, pergolák, külső fatakaró elemek, kerti bútorok, stb... ) kártevők, rothadás és kékség ellen.

Előkészület + felhasználás:

A fa felülteknek száraznak, pormentesnek és tisztának kell lennie (max. 20% nedvesség tartalommal). Az faimpregnáló felhasználásra kész állapotban van, nem szükséges a hígítása. Felhasználás előtt alaposan keverjük fel. A régi festék és lakk maradványokat távolítsuk el. Felhordása történhet ecsettel, merítéssel, szórással. Az impregnálószert vigyük fel a kezelendő felületre minden oldalról alaposan. 

Kiadóssága: 160-200 ml/m2

Száradási idő:

ca. 12 óra normál körülmények között 23°C/50% rel. páratartalom mellett

Alacsonyabb hőmérséklet vagy magasabb páratartalom mellett a száradási idő hosszabb.

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!